Канибализъм в Разград

Разград осъмна с шокиращ случай на канибализъм. Тази нощ около 03:30 – 04:00 часа в Психиатричното отделение към МБАЛ – Разград настаненият за лечение Т. С. на 45 г. е убил по особено жесток и мъчителен начин настанен в същото помещение болен, информира Нова ТВ по данни на прокуратурата.
 
Мъжът е издъхнал, след като Т.С. е прегризал гърлото му, изтръгнал гръкляна му и изял лицевите му части. След "среднощната закуска" канибалът е напуснал болничното заведение и се е отправил с такси към дома си, където е впоследствие е задържан от органите на МВР.
 
Образувано е досъдебно производство за убийство. До момента са извършени оглед на местопроизшествието, освидетелстване на извършителя, разпитани са 7 свидетели. Назначена е съдебно-психиатрична експертиза.
 
До края на деня трябва да бъде изготвено заключението на вещите лица, след което ще се прецени дали Т.С. е наказателно отговорно лице. В случай, че се наложи допълнително изследване, прокуратурата ще поиска от съда в Разград неговото настаняване за изследване в психиатрично заведение към затвора в Ловеч.
 

Facebook коментари

Коментари в сайта (3)

  • 1
    Се
    СЕЛЯНЖЕР
    2 -2
    19:19, 7 ное 2014
    Колко бързо пачите от дпс огладняха и започнаха да се изяждат помежду си...до края на мандата кьораф фесь за илач няма да има...
    • Ss
      SSS
      2 0
      21:01, 7 ное 2014
      Kakvo obsto ima s DPS be momce,a tozi koyto si napravi drop sarma ot edin covek v selo VIGLAROVO ot gerp li bese
  • 2
    Hi
    hipnoza
    0 0
    09:44, 9 ное 2014
    Ave kıf si selyanin li kıf DPS sega teb ste izqade no ne ti nestavas za yadene coveku nema da iska da te gleda ti nesi covek bokluk
Последни новини