EVN ни изкушават с флашка да ползваме електронната система за разплащане

В периода октомври 2014 – април 2015 г. EVN България провежда кампания, според която всеки клиент, заплатил през “EVN Онлайн плюс“ 6 поредни сметки за електроенергия в периода октомври 2014 – април 2015 г. ще спечели 8 GB USB флаш памет. Условия за участие са единствено клиентът да е регистриран в онлайн системата и да заплаща чрез нея редовно и в срок своите месечни задължения за консумирана електрическа енергия в периода на

кампанията. В началото на юни 2015 г. EVN България ще уведоми лично печелившите по имейл или телефон. Подаръкът ще бъде изпратен по пощата на адрес, посочен от печелившия.

Повече за кампанията, както и условията по нея са налични на:

http://www.evn.bg/Chastni_klienti/Elektricheska-energia/Kampania_Oplus.aspx .

“ЕVN Онлайн плюс” е удобен начин, чрез който се извършва незабавно и сигурно онлайн плащане на консумирана електрическа и топлинна енергия с кредитна или дебитна карта, оторизирана за интернет разплащания, чрез системата на БОРИКА – БАНКСЕРВИЗ . При него няма допълнителни разходи за клиентите , защитени са и личните данни, защото не се борави с тях. Благодарение на системата „EVN Онлайн плюс“чрез обновена имате достъп до информация и плащане не само за актуални, но и за стари неплатени задължения за изразходвана електрическа или топлинна енергия . Информацията за плащането се отразява веднага в системата на дружеството , независимо от часа. Заплащането на цена за възстановяване на електрозахранването, прекъснато поради неплащане, вече също може да стане през „EVN Онлайн плюс“. Това до скоро можеше да стане само на каса в „Български пощи“ ЕАД .

Клиентите имат възможност да регистрация до 5 клиентски номера без ограничение на броя ИТН (измервателна точка номер) към тях, като по всяко време могат да се добавят или премахват клиентски номера.

В глобалната система се пази и може да бъде разгледана историята на фактурите - информация за фактурите, представена по ИТН (измервателна точка номер) за регистрираните клиентски номера . За тези, които не са сигурни има меню Помощ с инструкции и указание в три кратки стъпки и примери как се плаща, както и отговори на често задавани въпроси.

За да се възползват от предимствата на “ЕVN Онлайн плюс”, е необходимо клиентите да извършат лесна еднократна регистрация, за която са необходими клиентски номер, номер на фактура (без значение актуална или по-стара), издадена за този клиентски номер, и актуален имейл адрес.

Източник: Parvomai.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта (1)

  • 1
    1_
    1_1415042989
    0 0
    21:27, 3 ное 2014
    EVN стига сте ни изкушавали с флашки и разни други, ами кажете какво ще правят работниците, след като вече сте решили съдбата на енергото в Първомай. На всякъде по света създават нови работни места, само в България съкращават. Засрамете се!

Още новини

Последни новини