ГЕРБ готови да подкрепят и Радан Кънев за премиер

ГЕРБ склонни да подкрепят правителство с премиер Радан Кънев

И днес победителите от парламентарните избори ГЕРБ сядат на масата, за да продължат дългия процес на преговари за съставянето на бъдещия на кабинет.

"Освен титулярния вариант за правителство с премиер Бойко Борисов, ако има несъгласие за позиции в кабинета и персоналния състав, сме готови и на други варианти, включително да подкрепим правителство с премиер г-н Кънев", това заяви Томислав Дончев от ГЕРБ.

Другият вариант, по думите му, е нови избори.

От ГЕРБ очакват съгласие по коалиционното споразумение. Според Дончев все още е твърде рано е да се коментира персоналния състав на правителството. Румяна Бъчварова от своя страна коментира, че ГЕРБ са притеснени от това, че преговорите са се проточили много дълго.

В Народното събрание от Реформаторите дойдоха Петър Москов, Меглена Кунева , Корман Исмаилов и Божидар Лукарски.

Източник: news.bg

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта (5)

  • 1
    Се
    СЕЛЯНЖЕР
    10 -4
    15:06, 2 ное 2014
    Радан циганчето е баш за премиер.сичкото сигани строй се на баламатума...
    • По
      Порчо
      6 -1
      19:37, 2 ное 2014
      Е то нали най-големите реформатори са от Република и от циганските махали на Узунджово, Александрово и Свиленград?
  • 2
    25
    2552
    5 -1
    18:04, 2 ное 2014
    Taka e nikoi ne iska mafiota boko bokluka i se 4udat kakvo da storat. 6tom si nekadiren virni mandata i tvoite izbirateli da pasat treva.da vidat 4e te e strah . Tova netie da sibira6 s pari protestira6ti. Pak iska6 izbori.zaradi tvoite izbori pensionerite gladuvat s mizerni pensii.dali sa si zdraveto i mladinite da pla6tat osigurovki i danitsi za bg. Sega po dva tri piti na godina 6te iska6 izbori.da im har4i6 parite bezrazborno na bg grajdanite. Vin ot bg i vlasta mafiot takiv.
  • 3
    Ге
    герб
    3 0
    08:49, 3 ное 2014
    Не е вярно,членовете на герб въобще не са съгласни Радан Кънев или когото и да е друг да бъде премиер,нашият премиер е Борисов!ГЕРБ взе властта и техен трябва да е премиерът,не на някаква партийка с трима депутата.Остана и кметският отрок да стане министър!
  • 4
    За
    запознат
    2 0
    12:11, 3 ное 2014
    Ще го направят срещу 1000000лв от нашия джоб
Последни новини