Режисьор е в неизвестност от 10 дни

Сн.: МВР

МВР издирва вече 10-ти ден 49-годишния режисьор и продуцент Захари Илиев Паунов. Той е в неизвестност от 18 октомври.

В този ден, около 12.30 часа, Паунов е напуснал хотел във Варна и е тръгнал с лекия си автомобил "Хонда Сивик" за София, съобщиха от пресцентъра на МВР. Оттогава следите му се губят.

Захари Паунов е висок към 180 см, с едро телосложение. Косата му е права, кестенява, лицето - овално, с пъстри очи, с брада и мустаци. Адресната му регистрация е в столичния жк "Младост".

От МВР молят хората, които имат информация за него или за автомобила, с който се движи, да позвънят на тел. 112; 02/982 89 83; 982 89 37.

49-годишният мъж е бил във Варна, тъй като дебютният му филм като режисьор "Омбре" участва във фестивала "Златна роза", пише "24 часа". Лентата получава диплом за цялостно актьорско изпълнение. В главните роли са Валери Йорданов, Стефка Янорова, Диана Костова и др.

Захари Паунов е завършил УНСС през 1986 г., а през 2001 г. се дипломира в НАТФИЗ като филмов и телевизионен режисьор. В киното работи още от много млад. Започва като организатор във филмопроизводството в студия "Бояна". През 1986 г. зам.-директор на филмите "Да обичаш на инат" с режисьор Николай Волев и "Съдията" на Пламен Масларов.

Източник: dir.bg

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини