Ангел Найденов очаква БСП да излезе по-силна след конгреса

В неделя ни чака едно сериозно изпитание, на което залагам особени надежди. Това каза пред журналисти министърът на отбраната в оставка и говорител на БСП Ангел Найденов, цитиран от БТА, във връзка с предстоящия конгрес на столетницата.

Припомняме, на конгреса на 27 юли се очаква да бъде избран председател на партията.

Найденов посочи, че политическата му принадлежност е ясна и не би я изменил в никакъв случай. Той изрази надеждата си БСП да излезе от изпитанието с много повече енергия, сила и амбиция, както и с повече възможности. По думите му левицата може да излезе по-силна, избирайки нов лидер, който е в състояние да води битки, да печели победи.

Можем да излезем и разединени и слаби, но не искам да мисля в тази посока, откровен е социалистът.

Ангел Найденов призова журналистите да не берат грижа за неговата реализация и увери, че ще продължи да се занимава с политика. Друг е въпросът на какво ниво и в каква посока, уточни той.

Военният министър в оставка участва в ритуала за връчване на дипломите на студентите и слушателите от Випуск-2014 на Военната академия „Г.С. Раковски". Там той направи и едно признание, а именно, че част от бъдещите му планове са свързани с академията.

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини