Защо второто начало с един и същи човек е грешка

Любовта е толкова непредсказуема, че много често двама души, които са разделени, се събират отново. На пръв поглед това е чудесно, но на втори и трети – не чак толкова. Всъщност много редки са случаите, в които второто начало е окончателно и след него не следва още по-трагичен втори край.

Повечето пъти възобновяването на отношенията е грешка. Има хиляди примери, които доказват тази тъжна истина. Може би вие самите вече сте преминали през такива отношения или пък познавате някой, на когото му се е случило. Ако въпреки всичко не сте сигурни защо започването на „нова“ връзка със стар човек е грешка, ето ви няколко достатъчно основателни причини:

1. Вълкът козината си мени, но нрава не.

Казано с други думи, вие, както и бившият ви партньор сте същите, макар да не го осъзнавате. Може би си липсвате и наистина се обичате, но това не бива да ви заблуждава. Вие сте същите хора, които имаха своите различия по отношение на живота.

2. Всичко е временно.

Дори да усещате промяна и в себе си и в своя партньор, ще бъдете разочаровани, но тя е временна. Промяната трае, докато страстите се поуспокоят и вие самите не влезете отново в коловоза на ежедневието. В един момент ще спрете да се стараете да бъдете такива, каквито партньорът ви иска. Същото се отнася и до него. Така в един момент старите проблеми ще се появят отново.

Източник: dnes.bg

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини