Как да познаем дали някой е влюбен в нас?

Когато човек е влюбен, дори и да се мъчи да се прикрие, той все пак се издава чрез някои едва доловими сигнали. Точно върху тях ще спрем вниманието си сега. Как да познаем дали някой е влюбен в нас?

Ето някои от най-очевидните признаци на влюбения мъж:

Първият и при това доста сигурен знак е, ако той „наостря уши“ само щом чуе гласа ви и веднага намира повод да ви заговори, дори и без в момента да има нещо интересно за обсъждане. Но това е само началото, защото когато един мъж е влюбен, той започва да го показва чрез още по-очевидни признаци.

Влюбеният мъж винаги е готов да направи компромис

Наблюдавайте дали любимият ви е склонен да разкара приятелите си или да се лиши от някое друго забавление, в името на това да бъде с вас. Още един сигурен признак е, ако дори се допитва до вас или ви позволява сама да изберете как да прекарате времето заедно. Ако е така, то най-вероятно чувствата му са много по-дълбоки от обикновено увлечение.

Влюбеният мъж инвестира във вашето бъдеще

Веднага след като възникнат силни чувства, това става видно от начина, по който говори за бъдещето ви. Така например, той винаги ще ви споменава в плановете си, когато говори за предстоящи другата или по-другата година събития, а може и за още по-далечни. Ако пък е започнал да се интересува и от отглеждането на деца, възпитанието или образованието им, бъдете сигурни, че е готов да инвестира времето и емоциите си в отношения, които счита, че ще продължат дълго.

Влюбеният мъж държи да ви представи на семейството си

Срещата с приятелите му обикновено е стъпка, която се извършва още преди мъжът да е влюбен. Срещата със семейството му обаче е нещо съвсем различно. Гледайте на желанието му да прекарвате повече време заедно с близките му като на един от най-сигурните признаци, че е влюбен във вас. Тъй като той ви иска в живота си в дългосрочен план, би желал да бъдете в перфектни отношения с хората, най-важни за него.

Влюбеният мъж не се страхува да се извини

Когато човек е влюбен, той се бои от всякакви задълбочени конфликти и определено не се страхува да се извинява. Ако ви уважава и обича, дори би ви се извинил и за нещо, което сам не счита за голямо провинение, просто в името на това, нищо да не застрашава връзката ви.

Влюбеният мъж използва „ние“ вместо „аз“

Това е един от най-сигурните признаци, че един мъж е влюбен във вас. Когато той не мисли за себе си като за един-единствен човек, а като за част от двойка, това е сигурен знак за дълбочината на чувствата му.

Влюбеният мъж е грижовен

Той може да изразява грижата си по най-невероятни начини. Мъжете могат да бъдат много изобретателни, когато поискат. Закуска в леглото или бижуто, което сте харесали при последното посещение в мола, няма значение как ще го покаже, но щом започне да се грижи за вас, нямайте съмнение – влюбен е! Помогнете му, като го възнаградите за старанието. Не пропускайте да подчертаете колко цените жестовете му. Това са две много важни неща, които не бива да забравяте, ако искате връзката ви да продължи дълго!

Източник: http://novini.dir.bg

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини