Пет основни съвета от фитнес сензацията Кайла (видео)

Истинска фитнес сензация се появи в Instagram. Това е 23-годишната Кайла Итсинес от Аделаида, Южна Австралия. Тя има над 700 000 последователи в социалната мрежа, сред които и ангелът на Victoria`s Secret Кандис Суонепол.

Първоначално Кайла работила с клиенти в близост до дома си, но постепенно придобила световна известност. Успехът ѝ се дължи на постове в социалната мрежа, показващи завидни резултати от нейния режим.

Треньорката не докосва алкохол и признава, че получаването на желаната форма никак не е лесна задача. Самата тя била много „кльощава“ и в училище другите деца я тормозели. В Instagram обаче Кайла дава мотивационни съвети и фрази, както и подробности за здравословното хранене, които помагат на много хора.

Според треньорката най-важното нещо е балансът, затова тя е против екстремните диети. Нейният реалистичен и честен подход е това, което е направило Кайла толкова популярна. В момента тя има 700 000 последователи в Instagram, 145 595 харесвания във Facebook и над 40 000 последователи в Twitter.

Ето и петте основни съвета на австралийската треньорка за добра форма:

1. Намерете просто план и се придържайте към него. Постоянството е най-добрият съвет, който може да бъде даден на някого.

2. По-малкото е повече. Много хора се опитват да влязат във форма прекалено бързо. Най-честите причини, заради които човек се отказва от тренировките и хранителните режими, е че прави прекалено много усилия и иска всичко да се случва на момента. Това обикновено води до стрес, който също може да повлияе негативно върху теглото.

3. Бъдете търпеливи и умни. Не очаквайте нещата да бъдат лесни, необходимо е да развиете навик.

4. Не позволявайте на други хора да ви сломят. Правете това, което мислите, че трябва и вярвайте в себе си.

5. Придържайте се към съветите на ЕДИН човек или ЕДНА програма. Ако постоянно променяте това, което правите, тялото ви никога няма да успее да постигне формата, която желаете. Ако обаче правите нещата правилно, вие ще прогресирате и постепенно ще видоизменяте нещата.

 

Но за да усетите духа на Кайла, вижте как тя ... скача на въже.

Източник: tialoto.bg

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини