Талант: Хасковлии успяха да се блъснат и на еднопосочно

Кръстовището на Лебеда отново стана арена на катастрофа

Двама водачи от Хасково показаха забележителен талант днес, като успяха да си потрошат колите дори на еднопосочна улица. Фолксваген и Тойота идвали по булевард "България" откъм бул. „Васил Левски“ в посока центъра, когато на кръстовището до Лебеда понечили едновременно да направят ляв завой към моста. Проблемът бил, че едната кола вече била в лявата лента на еднопосочното, а другата си стояла в дясната лента, откъдето обичайно се продължава направо. Дясностоящият обаче внезапно променил намерението си.
Сдвоеният ляв завой не се отдал на нито един от двамата водачи, като фолксвагена ударил дясната страна на завиващата тойота. Двете коли се врътнали и блокирали кръстовището, преди дошлите полицаи да ги изтеглят. Участниците в ПТП-то не пожелаха да се представят и да разкажат тяхната версия за инцидента. И при двамата няма употреба на алкохол.

Кръстовището на Лебеда е мястото на последната тежка катастрофа в Хасково от 20-ти май, след която абитуриентка на Езиковата гимназия изпадна в кома с черепно-мозъчна травма. До инцидента се стигна след отнето предимство на идващо от моста рено, спрямо лека кола движеща се по същата дестинация като днешните герои. Мнозина от коментиращите във форумите на Haskovo.net тогава хвърлиха вината върху кръстовището-не било регулирано нямало видимист и т.н. Днешният инцидент обаче показа, че основния проблем по хасковските улици е в задкормилното устройство.

Г.Христов

Двамата водачи успяха да се сблъскат след движение по еднопосочно
Тойота и Фолксваген пробвали едновременен завой по моста
Тойотата е с омачкана дясна предница
От фолксвагена бе пострадал само "удрящия" ляв калник
Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Случаен виц

Последни новини