Как да го привлечеш с езика на тялото

Експерти твърдят, че можете да използвате езика на тялото, за да увеличите шансовете си с мъжа, който харесвате. Ето няколко тайни от книгата "Правилата на езика на тялото" от Джуди Джеймс. 

Когато го срещнете, задръжте погледа си върху него за няколко секунди. Заглеждането трябва да е достатъчно дълго, до степен почти неудобно. Според експертите, когато тези дълги погледи издават, че сте заинтересувана и ви правят да изглеждате много по-достъпна. 

Оправете си косата или облеклото. Експертите твърдят, че това е един древен ритуал, който биха разбрали дажеа пещерните хора. Дори животните се подготвят за привличането на партньор с извънредни грижи за перушината/козината. Посланието, че искате да бъдата забелязана ще бъде разбрано подсъзнателно на мига и на 100% правилно. 

Повтаряйте жестовете му, докато разговаряте. Експертите казват, че двойките са свързани и когато правим същите движения като другия, това засилва връзката. Когато да усетим, че нашият език на тялото е в синхрон, автоматично ще се чувстваме по-близки. Това не означава да станете огледало за жестовете му. Просто копирате няколко движения. Например, дръжте питието си на същата височина като него. 

Поддържайте контакт с очи, докато той ви говори. Експертите казват, че това му показва, че вие ​​му давате цялото си внимание и се интересувате от думите му. И това ще го накара да се чувства по-близък с вас.

Източник: Haskovo.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини