"Коалиция за България": Тръгваме към победа на Евроизборите!

Кандидатът за евродепутат Петър Курумбашев дойде за откриването на предизборната кампания в Димитровград

С гръм на шампанско тази вечер "Коалиция за България" в Димитровград постави началото на предизборната си кампания за изборите за Европейски парламент. На бул."Раковски" бе открит предизборен център на коалицията.

Специално за откриването тук дойде кандидатът за евродепутат от "Коалиция за България" Петър Курумбашев.

Това е началото на един победен път, излизаме за победа на тези избори и тя е важна за БСП", заяви гостът. И допълни, че победата на Евроизборите е от значение и за партията на Европейските социалисти.

Курумбашев донесе на социалистите в Димитровград брошура с личен автограф от Мартин Шулц.

"Левицата е тази, която може да предложи на хората по-добро образование, здравеопазване и работа", убеден бе Курумбашев. Според него, това е каузата на  лявата партия у нас и в Европа.

Гости на откриването бяха още лидерът на БСП в Хасково Иван Станчев, председателят на ПК Екогластност Емил Георгиев, лидерът на БСП -Тополовград Добрин Първанов, представители на младежката структура на БСП  - Димитровград.

Станчев поднесе рози на домакините от "Коалиция за България", а Емил Георгиев заяви, че представител на "Екогластност" в Европейския парламент ще бъде Курумбашев. Младежите дариха кандидатът за евродепутат със значка на Мартин Щулц, донесена от Брюксел с пожеланието тя пак да се върне там.

БСП и "Коалиция за България" започват предизборната си кампания със самочуствието на един успешен мандат на нашите евродепутати и една добре свършена работа, заяви при откриването лидерът на БСП - Димитровград Димитър Петров.

И добави:"Започваме кампанията в Община Димитровград като първа политическа сила, според резултатите от последните парламентарни избори". Нашите послания са свързани с очакванията за една социална и справедлива Европа, каза още Петров. БСП ще разчита на гласовете на отговорните и честни хора в България, които не продават своя вот, бе друго от посланията на срещата.

"За справедлива България и социална Европа" е мотото на кампанията на "Коалиция за България", а бюлетината е №15!

Значка на Мартин Шулц получи в Димитровград Петър Курумбашев
Откриването на предизборната кампания за Европейски парламент
Лидерът на БСП в Димитровград Димитър Петров откри срещата
Със значка на Мартин Шулц дариха младежите кандидатът за евродепутат Курумбашев

Източник: dimitrovgrad.bgvesti.net

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини