Канят децата: Снимай красотата на Родопите!

"Красотата на при­родата" е темата на тазгодишния учени­чески конкурс за фотография и презентация или видеоклип, организиран от Реги­оналната екоинспекция в Хасково. Пово­дът е Международни­ят ден на Земята - 22 април. Конкурсът се провежда за четвър­та година. Надпрева­рата ще се проведе в две категории - за фотография и за презентация или видеок­лип.

фотографиите трябва да бъдат съ­образени с темата и показват красиви места от българска­та природа, природ­ни забележителнос­ти, защитени видо­ве, животни, птици, растения, впечатли­ли младите фотографи. Снимките трябва да бъдат паспартирани и над­писани в долния ъгъл, съответно изпрате­ни или донесени от участниците в срок на адрес: РИОСВ - Хасково, ул. Добру­джа" 14 за "Връзки с обществеността".

Тази година за пър­ви път учениците ще се представят с презентация или ви­деоклип по проблем, свързан с природа­та, който ги вълну­ва. Своите презентации участниците следва да изпратят на е-адрес: Pr­_riosv_hs@abv.bg. На същия трябва да изпратят и линковете към видеоклипо­ве, качени на избран сървър за споделяне на файлове.

Крайният срок за приемане на творби­те е 4 април. Отличените презентации и видеок­липове ще бъдат публикувани в сайта на екоинспекцията.

Източник: kardjali.bgvesti.net

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини