Няма да затварят Социално подпомагане в Димитровград заради ремонт

Със скеле е опасана част от сградата на Социално подпомагане в Димитровград, къэдето започват ремонтни дейности

Ремонт на сградата на Социално подпомагане в Димитровград започна в началото на тази седмица.

В рамките на проект по оперативна програма, стартирал още през 2008-ма започна поправка на покрива на старата сграда, предстои подмяна на дограмата на прозорците, частичен ремонт на врати, подмяна на подовата настилка по коридорите.

Изцяло обновени ще бъдат и двете тоалетни на първия и втори етаж в Социалната дирекция в Димитровград. В момента единият от санитарните възли не се ползва по предназначение, а е превърнат в склад. Ремонт предстои и на фасадата на социалната служба.

Реконструкцията на сградата, която е бивша детска ясла се извършва от софийска фирма. Тя ще прави ремонт на местата, където се намират социалните служби в Хасково и Харманли.

Стойността на проекта е малко над 71 000 лв., а ремонта трябва да приключи до 15- 20 декември 2013 г. По време на строителните дейности работата в службата няма да прекъсва, коментираха днес от ръководството й.

Служителите ще се местят от стая в стая, но няма как сградата да затвори, защото потока от хора е непрекъснат, казаха още от Социално подпомагане.

Dimitrovgrad.bgvesti.net

Ремонтът вътре в Социалната служба ще е частичен
Предстои подмяна на подовата настилка на двата коридора на 1 и 2 етаж
Основен ремонт ще бъде направен и на двете тоалетни в сградата

Ремонт ще претърпи и фасадата на сградата на бившата детска ясла

Източник: dimitrovgrad.bgvesti.net

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини