Манчестър Юнайтед пести от звездни трансфери

 

Изпълнителният директор на „Юнайтед”,  Ед Уудуърд, е доволен от финансовото състояние на клуба, което се дължи на по-пасивното поведение на трансферния пазар относно скъпите звезди и най-вече провалилия се опит да си върнат обратно Кристиано Роналдо. На въпрос дали клубът отново ще пробва да си откупи  Роналдо, Уудуърд отговаря: „Нищо не се знае, а и ние сме клуб, който трябва да има най-добрите играчи”, което означава, че явно не се е отказъл от възможността португалецът отново да играе за „червените дяволи”.

През лятото „Юнайтед” обяви, че са отправили предложение за Роналдо, подкрепено със спекулации относно недоволството на португалеца спрямо „кралския клуб”.  В крайна сметка „Реал Мадрид” подписа нов договор със своята звезда до 2018г. и сложи край на всички спекулации.

Ед Уудуърд каза още, че добрите ходове на клуба на трансферния пазар са позволили спестяването на пари и наличието на средства за привличане на състезатели през предстоящия зимен трансферен прозорец, като за последните 2-3 години са спестили малко над 100 млн. паунда.

 
 
 
Източник: actualno.com

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини