Депутат от ”Атака” показал среден пръст на протестиращите

Зам.-председателят на "Атака" Десислав Чуколов е показал среден пръст на протестиращи, напускайки Народното събрание, съобщи потребител в социалната мрежа за споделяне на снимки Instagram. "Организаторите печелят вафла", отговори депутатът.

На фотоса, придружен с коментар „Чуколов поздравява суверена”, не се вижда лицето на човека, който показва среден пръст от  прозореца. Авторът обяснява, че е снимал веднага след потеглянето на автомобила. На друга снимка обаче се вижда как в служебния "Фолксваген"  се качват депутатите от  "Атака" Станислав Станилов и Десислав Чуколов,  който отваря задната  дясна врата.

Протестиращи твърдят в социалните мрежи, че Чуколов използвал същия жест и на влизане в парламента. Коментарите в социалните мрежи осъждат поведението на депутата и се разпространяват с хаштагове #извинисебе, #оставка и #ДАНСwithme.

Пред "Дневник" Чуколов отказа коментар. По-късно обаче написа в профила си във Фейсбук, че това било ответна реакция, защото изобличил ГЕРБ, че провалили парламентарния контрол, за да не се чуе истината за подслушванията по времето на Цветан Цветанов.

"Ответната реакция? Пускат някаква снимка със среден пръст. Очарователно! Организаторите печелят вафла", коментира Чуколов.

Източник: dir.bg

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини