Николай Бареков напуска поста на изпълнителен директор на ТV7

Напускам поста изпълнителен директор на ТV7. Това казва досегашният шеф на медията Николай Бареков. Няма как това да стане елегантно, защото мога да изляза от телевизията само по едни начин - с фанфари. Аз съм най-успешният изпълнителен директор на ТV7 в историята й до момента. За по-малко от година рейтингът на телевизията е увеличен 10 пъти, приходите - около 5 или 6 пъти, посочва Бареков.

Изпълнителният директор на ТV7 изненадващо беше поставен на трето място по политическо доверие у нас, показа изследване на "Сова Харис". Тв водещият, който обяви, че наесен се готви да влезе в политиката, беше подреден веднага след Бойко Борисов и Сергей Станишев. Класацията е в отговор на въпрос към анкетираните: "Имате ли доверие на следните лидери на политически формации?".

Той информира, че Кампанията “България без цензура” стартира отново през септември, макар и при малко по-различни условия. Няма да бъда представен вече като изпълнителен директор на ТV7, което, честно казано, според мен беше и малко смешно в един момент. Тази кампания ще даде възможност да се чуе моето политическо говорене за пореден път. Ще даде възможност да се чуе и гласът на хората. И разбира се, ще има представители на политическия живот, които ще поканя да участват заедно с мен в тази кампания, разкрива журналистът.

Източник: http://snews.bg/

Facebook коментари

Коментари в сайта

Още новини

Последни новини