ЦСКА записа първа победа за сезона

ЦСКА постигна първата си победа в "А" група, след като разгроми "Нефтохимик" с 4:0 на "Българска армия". Още през първото полувреме "червените" поведоха с 3:0 с голове на Марсиньо, Василев и Гъргоров. През втората част точен бе Долапчиев, предаде football24.bg.

Червеният отбор поведе с 1:0 в 15-ата минута с гол на Марсиньо. Той нахлу в наказателното, върза трима защитници на фльонга и вкара с мощен удар във вратата на Караманов. Само три минути по-късно "червените" стигнаха до втори гол. Венци Василев се разписа с глава след центриране на Марсиньо от корнер.

В 37-ата минута Карачанаков подаде, без да иска на Гъргоров, който си вдигна топката и от воле от границата на наказателното поле направи 3:0. Така "червените" решиха още през първата част изхода от мача. За крайното 4:0 точен бе току-що влезлият Долапчиев в 79-ата минута. Косоко подаде добре към Долапчиев, който бе оставен сам и от около 12 метра с техничен удар вкара за 4:0. 

След пет мача от "А" група ЦСКА е на седмо място с шест точки, а "Нефтохимик" е с една позиция по-напред с точка повече от червените.

 
Източник: actualno.com

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини