Едуард Сноудън разкрил страшната тайна на ЦРУ за слънчевия апокалипсис

От 14 години Белият дом знае за предстоящите слънчеви изригвания, но крие тайната, твърди бившият сътрудник на ЦРУ.

Американският хакер и беглец от бившата Национална агенция за сигурност (NSA) Eдуард Сноудън, разкри във вторник, че през септември се очакват поредица от слънчеви изригвания, които ще убият стотици милиони хора. Документи, предоставени от Сноудън показват, че още от преди 14 години, ЦРУ знае, че събитието е неизбежно. Оттогава правителствата по света тихо се опитват да се подготвят за един глобален глад, до който се очаква да доведат тези изригвания.

Звучи невероятно, но документите, предоставени от Сноудън, доказват, че още преди 14 години неговите колеги от Централното разузнавателно управление знаели, че предстоящите катаклизми са неизбежни. Оттогава правителствата по света се подготвят за глобален глад, пише руското информационно издание Еsoreiter.ru.

Говорейки от стаята си в хотел “Новотел”, летище Шереметиево, Сноудън разкри, че подготовката на правителството за катастрофалните слънчеви изригвания през септември може да бъде описана като "ограничен успех". Известни са ужасните последици за  глобалната мрежа, които могат да възникнат след една мощна електромагнитна слънчева вълна, известна под името "убиващата с един изстрел ".

Според Сноудън, достъп до ресурсите след катаклизмите ще има само управляващият елит. Данните от проекта “Звездни врати” били пазени в тайна, но той представя свръхсекретен документ от Федералната агенция по управление при извънредни ситуации, обрисуващи в детайли какво ще се случи след очакваното катастрофално слънчево изригване. То ще доведе до срив в компютърните системи, което ще доведе до аварии и до хаос.

Човечеството е на път да плати най-тежката  цена за своята  технологична зависимост, твърди Сноудън, който смята, че това е достатъчен мотив да изнесе тази информация в публичното пристранство.

Източник: http://snews.bg/

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини