Домакините, Заралии и Чепеларци - първенци в „Ивайловград Street fitness”

Биляна показа, че за жените лоста не е "голям камък"

Ивайло Караколев от Ивайловград, Валентин Стоянов от Стара Загора и Христо Митев от Чепеларе се окичиха със златото в първото състезание по уличен фитнес „Ивайловград Street fitness”.

Тримата надуха мускули в трите възрастови категории и завоюваха най-високото място на почетната стълбичка в категориите съответно до 15-годишна възраст, от 15 до 17-годишна възраст и над 18-годишна възраст.

Момчетата събраха очите на зяпачите и съдиите със зрелищни изпълнения на съоръжението за уличен фитнес, което се намира на площадката до Параклиса в града-домакин.

В групата на най-младите състезатели втори и трети се класираха Божидар Тюрдиев и Димитър Карабелев. При 15-18-годишните Мартин Стойнов и Христо Иванов прибраха среброто и бронза. При най-големите Велизар Митев и Никола Нгуен се наредиха на второ и трето място.

В атрактивно съревнование с базови упражнения в края на състезанието грамоти получиха Никола Нгуен, Илиян Мангадашев и единствената дама, която мери сили наред с момчетата - Биляна Колева.

В състезанието се включиха общо 28 състезатели от Трявна Раднево, Стара загора, Чепеларе, Хасково, Любимец, Русе, Ивайловград.

Като награда за представянето си призьорите си тръгнаха от Ивайловград освен с грамоти и медали, и с фитнес аксесоари.

Haskovo.net

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини