Обърнаха в канавката финансовия инспектор на областта

Опелът на финансовия инспектор обърнат в канавката, а турският "Крайслер" е влетял през оградата в двора

Шефът на хасковския отдел на агенцията за държавна финансова инспекция Дончо Милев пострада в катастрофа с опела си в с. Подкрепа в късния следобед днес. Неговият автомобил е обърнат в канавката, а Милев е със счупена ключица. При инцидента е пострадало и турско семейство, пътуващо в „Крайслер“ с австрийска регистрация. Техният автомобил пък е прелетял през канавката и е заорал в двора на 76-годишната Христина Паскалева от селото. Трима от тях са пострадали и са в хасковската болница, сред тях е и дете на видима възраст 16 години, по думите на лекари от Спешното.

Причина за инцидента, според първоначалната, малко неясна информация, е неправилно изпреварване. Камионче „Мерцедес“ е изпреварвало двете коли на излизане от Подкрепа, ударил е едната от колите, а тя – предната. „Крайслерът“ е минал вдясно от стълба за улично осветление, разбил е ниската тухлена ограда, после следващата и влетял в двора, засят със зеленчуци. 76-годишната Христина Паскалева тъкмо възнамерявала да отиде да извади лука, но за щастие се забавила.

Опелът на Дончо Милев пък се обърнал в канавката и е съвсем намачкан. Служители на „Пътна полиция“ все още уточняват обстоятелствата по инцидента.

Тодор Кръшков

 

Христина Паскалева, в чийто двор нахлул "Крайслерът", се е разминала за малко с инцидента
Въпреки смачканата до неузнаваемост кола, Дончо Милев се е разминал само със счупена ключица
Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини