Таксиджия качи пътник от небето

По пътя след град Берковица той вижда в небето парапланерист, който енергично започва да му маха. Шофьорът Валентин първоначално решава, че човекът се нуждае от някаква помощ, заради което и спира таксито си. Оказва се обаче, че няма никакъв проблем, а парапланеристът просто иска да наеме возилото, за да се прибере в Монтана.Таксиметровият шофьор е истински шокиран от случилото се, което приема за някакво своеобразно чудо или за знак от небето.

Мъжът разказва, че цели дванадесет години е образцов водач на линейка и за цялото това време няма нито едно нарушение или злополука. Добрият му късмет обаче му изневерява, когато на 9 май тази година той преживява сериозен транспортен инцидент.

Става ясно, че същия ден водачът на моторно превозно средство Иван С. – 20-годишен и живущ в село Доктор Йосифово, изненадващо се появява с лекия си автомобил на бул. „Трети март” в Монтана. Младежът се движи с над 200 км/ч, което не му позволява да овладее навреме превозното средство, като в смъртоносната ситуация той помита четири автомобила, сред които и таксито на Валентин, оцелял като по чудо

Източник: http://scandalplus.com

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини