Българките в Топ 10 на най-сексапилните жени в света

Българките попаднаха в Топ 10 на класация за най-сексапилните жени в света, изготвена от американския сайт за запознанства MissTravel.com. Представителките на нежния пол от нашата страна са поставени на 8-о място в класацията. Звездата от „Дневниците на вампира“ Нина Добрев е българският пример за сексапил.

13 259 необвързани американски мъже, които участвали в допитването, поставили на първо място колумбийките, а 30 741 неомъжени американки избрали британците за най-сексапилните мъже в света. Българите не попадат в Топ 10 на предпочитанията на американските жени.

За да аргументират избора си, от сайта са дали и примери с известни личности, които принадлежат към съответна народност.

Американците смятат за много сексапилни и жените от Бразилия, САЩ, Испания, Русия, Холандия, Франция, Швеция и Италия. А жените отвъд Океана са най-силно привлечени от британците, ирландците, бразилците, шведите, американците, испанците, шотландците, французите, гърците и пуерториканците.

За да определят сексапила, участниците в анкетата били помолени да оценят чертите, които смятат за най-привлекателни в срещуположния пол. Близо половината от жените заявили, че акцентът на мъжете е най-привлекателната им черта, а само една трета заявили, че тялото е най-важно за тях. Макар културата и стилът също да са ключови фактори за участниците, външният вид е третата най-важна черта при определянето на привлекателността и на двата пола.

Ето как изглежда класацията на най-сексапилните жени и представителките от съответните държави:

1. Колумбия – Шакира;

2. Бразилия - Камила Алвеш;

3. САЩ - Дженифър Лорънс;

4. Испания - Пенелопе Крус;

5. Русия - Ан Ви;

6. Холандия - Фамке Янсен;

7. Франция - Ева Грийн;

8. България – Нина Добрева;

9. Швеция - Малин Акерман;

10. Италия - Карла Бруни.

Източник: manager.bg

Facebook коментари

Коментари в сайта

Хороскоп за 04.04.2020

Хороскоп за Овен

Овен
Временните финансови затруднения могат да се отразят понижаващо на настроението и самочувствието ви, но не губете кураж. Имате потенциал да се справите с предизвикателствата и да излезете по-силни, можещи и побеждаващи. В откровен разговор с близките си ще решавате семейни проблеми и ще планирате заедно бъдещето си.
04 апр 2020

Хороскоп за Телец

Телец
Изгледите ви за успех са много добри. Продължавайте в същия дух. Не изневерявайте на принципите си и непременно ще успеете. Възможно е днес недоброжелатели да ви създават дребни пречки, но това едва ли ще ви представлява сериозно затруднение. Просто не ги взимайте присърце. Напълно осъзнавате с какво сте се заели.
04 апр 2020

Хороскоп за Близнаци

Близнаци
Късметът ви днес е много добър и шансовете ви за успех в професионалните ви начинания са значителни. Предизвикателствата в бизнеса няма да изискват от вас големи усилия и ще се справите с лекота. Пренебрегвате критиките на близките си.
04 апр 2020

Хороскоп за Рак

Рак
Днес успявате да направите така, че нещо, което отдавна ви принадлежи да попадне отново у вас. Трудно се отклонявате от веднъж избрания път и правите всичко възможно да постигнете намеренията си. Следвате твърдо избрания курс и не си позволявате да се отклонявате заради факти, споменати ви от околните. Ще се чувствате най-добре сред семейството си вечерта.
04 апр 2020

Хороскоп за Лъв

Лъв
Добрите ви постижения ви задължават да продължите отговорно и качествено работата си. Започващият силен период за вас налага да подобрите (дори и да считате това за излишно) уменията си. Някои от вас ще получат възможност за квалификация на достатъчно престижно място, възползвайте се.
04 апр 2020

Хороскоп за Дева

Дева
Развитията в последно време ще ви подтикнат да направите промени в живота си, за да стане той по-привлекателен и спокоен. Не е нужно да поемате и още отговорности, прагматично ги разпределете с околните. Приемете готовността им да ви помогнат. Това ще ви облекчи и освободи време за развлечения.
04 апр 2020

Хороскоп за Везни

Везни
Приятели ще ви помогнат да стигнете по-бързо до решаването на проблем, който ви притеснява. Бъдете по-доверчиви към онези, които безкористно ви обичат и помагат, и не ги винете за неудачите си. Мислите ще ви отвеждат и при някого, с когото ви свързват нежни чувства, но поради обстоятелствата сте разделени.
04 апр 2020

Хороскоп за Скорпион

Скорпион
Всичко се нарежда във ваша полза и денят "заплашва" да бъде един от най-успешните ви през последния месец. Финансовото състояние на семейството ви е отлично и можете да си позволите малко разточителство. Възползвайте се максимално от късмета си.
04 апр 2020

Хороскоп за Стрелец

Стрелец
Предстои ви напредък в личен план. Той ще се отрази добре на самочувствието ви и ще ви превърне в желани събеседници. Не допускайте хора от обкръжение ви да се намесват в личното ви пространство. Сами можете да вземате решенията си, нямате нужда от подобни съветници.
04 апр 2020

Хороскоп за Козирог

Козирог
Ще изненадате околните с промененото си отношение към конкретен проблем или събитие. С позитивното си мислене ще направите възможно и невъзможното, само от вас зависи. Пречистващата сила на природата ще ви освежи и даде сили, а вниманието на любим човек ще ви направи щастливи.
04 апр 2020

Хороскоп за Водолей

Водолей
Разпределете добре времето си и не се увличайте по дреболии. Предстои ви доста работа и само с добър подход ще успеете да се справите. Не е фатално, ако отложите някой от ангажиментите си. Повярвайте, заслужава си да положите повече усилия днес.
04 апр 2020

Хороскоп за Риби

Риби
Наред с трудностите ще имате и провокации, които могат да внесат разколебаване в намеренията ви. Но интуицията и убедеността ви, че сте на прав път не са измамни. Остава и да го извървите. Възможността да работите с професионалисти ще ви научи на полезни неща, за това повече гледайте и слушайте и по-малко говорете.
04 апр 2020
Последни новини