Българките в Топ 10 на най-сексапилните жени в света

Българките попаднаха в Топ 10 на класация за най-сексапилните жени в света, изготвена от американския сайт за запознанства MissTravel.com. Представителките на нежния пол от нашата страна са поставени на 8-о място в класацията. Звездата от „Дневниците на вампира“ Нина Добрев е българският пример за сексапил.

13 259 необвързани американски мъже, които участвали в допитването, поставили на първо място колумбийките, а 30 741 неомъжени американки избрали британците за най-сексапилните мъже в света. Българите не попадат в Топ 10 на предпочитанията на американските жени.

За да аргументират избора си, от сайта са дали и примери с известни личности, които принадлежат към съответна народност.

Американците смятат за много сексапилни и жените от Бразилия, САЩ, Испания, Русия, Холандия, Франция, Швеция и Италия. А жените отвъд Океана са най-силно привлечени от британците, ирландците, бразилците, шведите, американците, испанците, шотландците, французите, гърците и пуерториканците.

За да определят сексапила, участниците в анкетата били помолени да оценят чертите, които смятат за най-привлекателни в срещуположния пол. Близо половината от жените заявили, че акцентът на мъжете е най-привлекателната им черта, а само една трета заявили, че тялото е най-важно за тях. Макар културата и стилът също да са ключови фактори за участниците, външният вид е третата най-важна черта при определянето на привлекателността и на двата пола.

Ето как изглежда класацията на най-сексапилните жени и представителките от съответните държави:

1. Колумбия – Шакира;

2. Бразилия - Камила Алвеш;

3. САЩ - Дженифър Лорънс;

4. Испания - Пенелопе Крус;

5. Русия - Ан Ви;

6. Холандия - Фамке Янсен;

7. Франция - Ева Грийн;

8. България – Нина Добрева;

9. Швеция - Малин Акерман;

10. Италия - Карла Бруни.

Източник: manager.bg

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини