Как милиардерът Ричард Брансън стана стюардеса

Ето това става, когато милиардер загуби бас.

Ричард Брансън, основател на авиокомпаниата Virgin Airlines, изпълнявал съвестно задълженията на стюардеса в полет на AirAsia. Собственик на AirAsia е малайзийския бизнесмен Тони Фернандес, той и  спечелил въпросния бас. Фернандес също пътувал в самолета. Полетът бил от Австралия в Малайзия, което е около шест часа. През цялото това време Брансън сервирал напитките и храната и съобщавал на пътниците за излитане, продължителност, височина на полета и т.н., облечен в униформа на стюардеса. За да изглежда подобаващо, Брансън е с епилирани крака и червило.

Работата на стюардесата била оценена от собственика на самолетната компания като крайно некадърна. След като бил полят с портокалов сок, Фернандес уволнил Брансън.

Билетът за този полет струвал около 400 долара. 1/4 от парите ще бъдат дарени на австралийски фонд, който подпомага тежко болни деца.

Злополучният за Брансън бас той загубил през 2010. Тогава спорът бил кой отбор ще има по-добър резултат на Формула 1. Virgin се класираили на 12-то място, след Team Lotus на Фернандес. Така Брансън се показа в още един специален тоалет. Вече сме го виждали като космонавт, булка, плейбой, изпитател, мечтател и други...

С Дита фон Тийз
Източник: Haskovo.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини