Изчезнала жена се появи след 11 години

Бренда Хейст изчезна през 2002 година.42-годишната Бренда Хейст е съвсем обикновена жена. Един ден обаче, след като тя закарала децата си на училище, Бренда изчезнала безследно. Това се случило през 2002 година. Бренда Хейст била обявена за издирване, но в продължение на 9 години полицията не се натъкнала и на най-малката следа, която да докаже, че Хайст е все още жива. Бренда Хайст била обявена за мъртва.
През изминалата седмица непозната жена се явила в полицейското управление на Кий Ларго във Флорида и заявила пред униформените, че тя е Бренда Хейст. Жената разказала на полицията как през всичките тези години е живяла на улицата и в палатка, просела е и много често се е хранела с остатъци от кофите за боклук.

Когато преди 11 години Бренда изчезва безследно, тя всъщност сама взела това решение. Тя тъкмо се развеждала, трудно смогвала двата края и имала парични затруднения. Жената била съсипана и плачела в един парк, когато група непознати я поканили да попътува с тях на автостоп. Бренда се съгласила и така изчезнала.
Междувременно семейството й се примирило с мисълта, че тя най-вероятно е мъртва. Съпругът й, който не могъл да получи развод, се оженил повторно, след като Бренда била обявена за мъртва. Двете й деца вече са големи и в момента следват Уест Честър Юнивърсити. Когато полицията се обадила на съпруга и дъщеря й, за да съобщят, че Бренда е открита, семейството предположило, че става въпрос за тленните й останки.
Бренда Хейст решила да се върне, тъй като се уморила да живее като скитница.

Източник: http://lubopitno.org

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини