Набедиха Цветанов, че негова кола е блъснала автомобил с бременна жена, НСО категорично отрича

Автомобил на НСО, в който е пътувал зам.-председателят на ГЕРБ Цветан Цветанов, е ударил кола, в която пътувала бременна жена, по пътя Бургас – София във вторник, съобщи ТВ7.

За инцидента няма официална информация от МВР и НСО.

От НСО отричат за подобен инцидент, от МВР не потвърждават.

Няма инцидент с кола на НСО по пътя Бургас-Варна. Това съобщи говорителят на НСО Нели Иванова. Във връзка с изнесена в някои медии непотвърдена информация за пътнотранспортно произшествие с автомобил на Националната служба за охрана, станало преди три дни на пътя Бургас-Варна категорично заявяваме, че такъв инцидент не съществува.

В отговор на въпрос за инцидента бившият вътрешен министър коментира: "Не знам, сега чувам от вас за първи път", съобщи телевизията.

Въпреки че вече не е министър, Цветанов продължава да има охрана от НСО. От службата преди повече от месец обясниха, че "НСО осигурява специализиран транспорт и охрана на лица с повишена степен на застрашеност". Тогава не беше уточнено, каква е конкретната причина.

Източник: actualno.com

Facebook коментари

Коментари в сайта (2)

  • 1
    Се
    СЕЛЯНЖЕР
    2 0
    07:39, 4 май 2013
    Това е бил цецомобил и от много подслушвания не е видял бременната жена,а то в днешно време са толкова много бременните че трябва да си невероятен късметлия да улучиш....
  • 2
    De
    denis
    0 0
    08:21, 4 май 2013
    osven dasa izviniavame i dai pojelavame sicko nai dobro za nea i za bebetoi drugo nemojim
Последни новини