Диана Найденова отказа да седне в стола на Карбовски

Собствено предаване на Диана Найденова в bTV се провалило в последния момент и затова журналистката отишла в TV7, дори без да приключи договорът й с "Дрийм тийм", разкри самата тя пред "Шоу".

В телевизията на Бареков устата журналистка ще води собственото си предаване "Челюсти" всяка събота от 17.00 до 18.45 и ще бъде пряк конкурент на Сашо Диков по Нова тв, който по същото време води предаването си "Дикoff".

Само допреди седмица Найденова водеше рубриката "Опасно близо" в предаването „Нека говорят с Росен Петров". Продуцентите от "Дрийм тийм" пък се опитваха да уговорят телевизията за ново предаване, на което Найденова, освен водещ, да е и автор.

"На bTV мога само да пожелая успех. Те не постъпиха по най-коректния начин с мен. Преговорите се провалиха буквално в последния момент, освен това трябваше да вляза в конфликт със съвестта си. Явно имаше някакво несъгласие да имам собствено предаване и аз приех отдавнашното предложение на ТВ7. Евтим Милошев ме разбра напълно и се съгласи да ме пусне четири месеца, преди да изтече договорът ми с него", споделя Диана.

Мадам "Челюсти" разкрива също, че е имала и изключително изгодно предложение от Нова тв за мястото на Карбовски, но от лоялност към bTV го е отхвърлила.

"Никога не е ставало дума за пари, когато приемам предложение за работа. Имах прекрасно предложение от Нова, но не се поколебах да го отхвърля заради bTV. В момента обаче, в който те проявиха изключително некоректно отношение към мен, приех да отида в ТВ7", казва още Найденова.

Източник: lifestyle.bg

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини