Отлагат старта на "Като две капки вода"

Стартът на новото риалити по Нова телевизия "Като две капки вода" се отлага заради днешния ден на национален траур. На негово място ще бъде излъчен филмът "Отвъд граници".

Предаването се отлага с една седмица и първият лайф ще бъде на 13 март, от 20.00 ч. по Нова ТВ.

"Като две капки вода" ще превърне популярни българи в световни музикални икони.

На промяна ще са подложени Диана Любенова, Милица Гладнишка, Албена Михова, Рафи и още четири български звезди.

В продължение на няколко месеца те ще бъдат зорко следени от журито в лицето на Маги Халваджиян, Хилда Казасян и Любен Дилов-син.

"Влизам в шоуто заради голямото предизвикателство и защото винаги съм мечтала да пея на сцена. Особено харесвам "черната" музика, но слушам и много други стилове - от Мадона през хардрок до Риана. С удоволствие бих се преобразила като мъж, особено като Елвис Пресли или като Мик Хъкнал от "Симпли ред", признава Диана.

"Време е хората да разберат, че Милица е красива, грациозна и елегантна", споделя актрисата, станала известна с ролята си на Мими от комедийния сериал "Етажна собственост".

А Албена Михова, позната ни от многото си превъплъщения в "Пълна лудница" и на театралната сцена, има зад гърба си и музикална кариера. Така че за "джазменка", както сама се определя, по-голямото предизвикателство в реалитито ще бъдат танците.

Победителят в "X фактор" пък нееднократно е доказвал, че е истинска фурия. Зрителите на Нова са го виждали като Фреди Меркюри, изпълнявал е и хитове на Тина Търнър, Адел, Роби Уилямс, Джордж Майкъл.

Източник: lifestyle.bg

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини