50 блондинки накуп. Умни и красиви

Снимка: Личен архив Патриция Кирилова

Мощна инвазия на блондинки обърква нормалния столичен трафик в центъра на София в петък вечер. 50-те умни и красиви участнички в шоуто "Надхитри блондинките" празнуват третата годишнина от атрактивното предаване, в което не успяха да бъдат надхитрени. Сбирката е в столичния клуб Алкохол.

Сред тях са журналистката и ПР Патриция Кирилова, която до месец издава дебютната си книга "Да свалим маските"  (http://patriciakirilova.blogspot.com/),  сценаристката на "Часът на Милен Цветков" Лидия Методиева, доайенката на русите дами Олга Ускова, тв водещата Миа Сантова, пеещата писателка Ваня Щерева и много други.


Световният формат „Надхитри блондинките” се излъчи в родния ефир през 2009 г. Водещ на шоуто бе общинският съветник и актьор Робърт Янакиев.

Предаването, което се появява за първи път през 2007г. и до момента се излъчва в 17 държави по целия свят, се завъртя в ефира на PRO.BG.

Форматът има за цел да разбие или да оправдае мита, че блондинките са глупави. Русокосите жени, чийто интелектуален потенциал е станал повод за безброй вицове,  имат възможността да защитят честта си. По време на шоуто в съревнование с 50 блондинки един  мъж мери силите си с тях. Участниците  отговарят на въпроси от всякакъв характер в два последователни рунда.  За да надхитри русокоските играчът трябва да отговори на въпрос, на който те не могат да отговорят и  печели наградата. В противен случай блондинките си разделят парите.

Източник: Haskovo.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Случаен виц

Последни новини