Най-несполучливите тоалети в историята на Грами

Наградите Грами са многоцветни и забавни, именно защото събират музиканти от всички жанрове. Лошият вкус обаче не е извинение.

Поп, рок, ар енд би, джаз и класика - тези музикални стилове вдъхновяват модата и съживяват фантазията ни. На церемониите по връчване на наградите Грами често виждаме както строго официални тоалети, така и къси кожени поли. Ако се върнем назад в историята, откриваме някои не толкова добри модни решения, твърде неподходящи дори и за такова мултикултурно събитие.

На връчването на наградите Грами 2002 Бионсе доказва, че не е толкова безгрешна. Тя се появява в прозрачна лилава рокля, под която се очертава сутиен в телесен цвят.

През 2001 година Кристина Агилера облича розов тоалет, който наподобява плажна рокля и разкрива доста плът. На същата церемония обаче колежката й Тони Брекстън заема челната позиция по голота, появявайки се с прашки и рокля, която успешно може да бъде скалъпена от тоалетна хартия.

Без да се разсъблича, през 2003 година Миси Елиът също успява да шашне модните критици, появявайки се в стил "плюшено мече", коментират от "Shine". Година по-рано Шакира също демонстрира кварталния си стил, обличайки скъсани дънки, ризка с едно копче и розова кожена яка.
Източник: dir.bg

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини