Depeche Mode идват в София през май

Най-великата алтернативна група на всички времена Depeche Mode ще свирят за втори път в София, съобщиха организаторите от София Мюзик Ентърпрайсис. Групата, която даде нов тласък на музикалното звучене, е включила нашата столица в европейското си турне за 2013-а.

Концертът им ще е на 12 май 2013 от 20 часа на стадион "Георги Аспарухов". Билетите влизат в продажба от утре 24 октомври и ще са на цена от 50 до 130 лева.

Дейв Гахан, Мартин Гор и Анди Флетчър ще имат общо 34 концерта в 25 европейски държави пред повече от 1,5 милиона фена, след което ще продължат в Северна Америка. Турнето започва с концерт на открито в Хайаркон Парк в Тел Авив на 7-ми май и завършва на 29-ти юли в Минск Арена.

Шоутата на Depeche Mode през 2013 ще са първите на живо след изключително успешното турне (Tour Оf Тhe Universe) през 2009/2010.

Depeche mode свириха за първи път в България през 2006 г. пред близо 40 хиляди души на стадион "Локомотив". Следващото им идване през 2009 г. беше отменено заради сериозните здравословни проблеми на вокалиста.

Три години по-късно обаче Дейвид Геън е по-добре и е на път да се завърне в София за поредната си разтърсваща среща с родната публика.

Източник: lifestyle.bg

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини