Вътрешният глас на Алиша Кейс

Носителката на 14 награди Грами, певица, композитор и продуцент - Алиша Кийс ще издаде новия си студиен албум „Girl On Fire” на 27-ми ноември от RCA Records. Новото видео на Alicia Keys към сингъла “Girl On Fire” е създадено от именитата режисьорка Софи Мюлер (No Doubt - “Push and Shove”, Beyonce - “Déjà vu” и Sade - “Soldier of Love”). ’Girl On Fire’ разказва за вътрешния глас на човек... За това да се доверяваш на инстинктите си, докато намериш себе си. Нямам търпение да го споделя със света”- кава Алиша.

Добрата новина е, че заедно с целия музикален свят, зрителите на хасковската Аида ТВ, ще се присъединят към премиерата на видеото. То ще се завърти в музикалните минути на канала.

Албумът „Girl On Fire” включва както бързи и динамични парчета, така и прочувствени балади (запазена марка на певицата) с дълбоко съдържателни текстове и послания. За създаването на новия албум, Алиша Кийс работи в колоборация с редица талантливи имена - текстописецът Krucial, носителят на Грами Babyface, писателят и вокалист Jeff Bhasaker, писателят-критик Gary Clarke Jr., новите взезди на сцената Pop и Oak, както и едни от най-актуалните имена в момента като Emeli Sandé и Jamie XX. Песните от новия албум Girl On Fire ще ни предложат точно това, което очакваме от Алиша Кийс– специфичен тембър и виртуозна вокална техника, придружени от брилятно изпълнени партии на пиано от самата певица в комбинация от силна ритъмна секция, електро, реге и фючър звучане. Всичко това показва, че с новия албум Алиша Кийс прави стъпка напред в унисон с новите музикални тенденции, но без да губи от класическото си звучене на „музика, която ще остане във времето”. Албумът е вдъхновен от пътуванията на певицата по цял свят и най-вече от дългото време прекарано в Лондон и Ямайка, елегантно преплетено с атмосферата на Ню Йорк.

В България албумът ще се разпространява от Вирджиния Рекърдс/Sony Music.

Мира Захариева

Източник: Haskovo.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини