Истина е! Rammstein са хедлайнер на Sofia Rocks 2013

Rammstein обещаха, че ще се върнат и ще го направят! Бандата включи фестивала Sofia Rocks 2013 в своята предстояща тур програма, която ще премине под мотото „Wir halten das Tempo” и веднага побърза да го съобщи лично на своя уеб сайт www.rammstein.com, както ви информира Actualno.com.

Самата истина е! И вече знаем какво ще правиш следващото лято, защото ТЕ ще дойдaт тук за едно феноменално хедлайн шоу! Немската машина идва, за да взриви София за втори път. Това ще се случи на 26 юли 2013 (петък), отново на Националния стадион Васил Левски.

Не пропускайте за нищо на света това шоу! Билетите влизат в продажба на 12 октомври 2012 (петък) в 9.00 часа в мрежата на Eventim, включително Германос, Пикадили и Техномаркет, както и онлайн на www.eventim.bg. ИМА И ПРОМО БИЛЕТИ!!!

Цени на билетите:

СЕДЯЩИ: 79 и 99лв.

ПРАВОСТОЯЩИ ТЕРЕН: 89лв.

ПРАВОСТОЯЩИ ПРЕД СЦЕНА: 109лв.

ПРОМО БИЛЕТИ:

Първите хиляда от всяка категория, както следва:

СЕДЯЩИ: 69 и 89лв.

ПРАВОСТОЯЩИ ТЕРЕН: 79лв.

ПРАВОСТОЯЩИ ПРЕД СЦЕНА: 99лв.

Четвъртото издание на Sofia Rocks ще бъде еднодневно (26 юли 2013). Скоро ще бъдат обявени и още банди в афиша.

През 2010 хиляди родни фенове онемяха пред чудовищното зрелище, което с любов ни изсипаха Тил Линдеман и компания. През 2010 България най-после видя с очите си какво доставя наистина тази банда и защо има толкова специално място в световния шоубизнес. През 2010 Rammstein бяха едно цяло със своето голямо рок семейство в България. Дори и най-скептичните признаха, че малко групи в света притежават лайв силата на Rammstein.

След като последните две години те не пожалиха над 1.3 милиона души от Мексико, Щатите, Южна Африка, Австралия, Канада и Европа и всичките бяха отнесени от взривоопасното им шоу на живо, сега, през 2013 те ще ни стоварят тази мощ отново и ще забият на наша територия! Като преди да кацнат в София, ще разгреят гърлата и пироефектите на най-здравите фестивални сцени в Европа, в това число Nova Rock, Download, Rock Werchter, a край на фестивалното лято ще сложи Wacken. Единствената дата в региона е нашата. Този път в обиколката не присъства нито Белград, нито Букурещ, няма дати и в останалите ни съседни държави.

Първите 20 онлайн продадени билета автоматично носят на притежателите си още един билет!

Следете за Sofia Rocks новини във фейсбук. Бъдете активни на страницата ни в социалната мрежа и току виж сте спечелили яка награда.

Източник: actualno.com

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини