Aerosmith с нов албум след 11 години

На 06.11. Стивън Тайлър (вокали), Джо Пери (китара), Брад Уитфорд (китара), Том Хамилтън (бас) и Джоуи Крамър (барабани) ще представят новия си албум MUSIC FROM ANOTHER DIMENSION (Columbia Records). В България албумът се издава от Вирджиния Рекърдс/Sony Music с медийната подкрепа на радио Z-Rock.

MUSIC FROM ANOTHER DIMENSION е първият проект на групата със записи на нови песни от 11 години!

Албумът е записан в Лос Анжелис и в собственото студио на бандата в Масачузетс, и е продуциран от Джак Дъглас, Стивън Тайлър и Джо Пери с изключение на три от песните, продуцирани от Тайлър и Марти Фредериксен.

MUSIC FROM ANOTHER DIMENSION включва първите два сингъла от албума "Legendary Child" и "What Could Have Been Love". Албумът съдържа 15 нови песни, които публиката в Северна Америка вече имаше шанса да чуе на живо в напълно разпродаденото това лято турне на бандата "Global Warming Tour".

MUSIC FROM ANOTHER DIMENSION разкрива, че AEROSMITH са в перфектна форма! Няма и следа от умора, а състоялото се лятно турне показа на феновете, че групата не случайно е най-успешната американска рок банда за всички времена.

Албумът ни предлага здрави рок парчета, едно след друго: "Out Go The Lights," "Oh Yeah," "Luv XXX," "We All Fall Down," "Street Jesus", "Can`t Stop Loving You" (дует на Стивън Тайлър с младата кънтри-поп звезда от Американ Айдъл - Кари Ъндърууд) и "Freedom Fighter", в която като беквокалист се включва Джони Деп. Той дори се включи в концерта от турнето на групата в Лос Анжелис през август.

"Причината не е, че ни отне 10 години да го напишем" - обяснява през смях Стивън Тайлър - "истината е, че всички бяхме много заети с различни проекти".

"Ще ви призная нещо - това е албумът, който искаме да направим още от времето, когато се събрахме за втори път през 1984г." - допълва Джо Пери. "През всичките тези години написахме различни парчета, продадохме много плочи, концерти, раздавахме се на публиката. Но за този албум ние просто се събрахме в една стая, включихме апаратурата и започнахме да свирим. Тази стая можеше да е на „Комънуелт авеню" №1325. (Препратка към апартамента, който музикантите наемат и където написват първите си песни).

Албумът излиза в стандартна и делукс версии. Делукс версията ще включва:

● Четири видеоклипа с концертни изпълнения на "Rats In The Cellar", "Train Kept A Rollin", "Oh Yeah" и "Same Old Song and Dance"

● Ексклузивни интервюта с музикантите от AEROSMITH

● Три ексклузивни бонус парчета: "Up On A Mountain", "Oasis" и "Sunny Side of Love"

Повече за Aerosmith:

През 2012-та година AEROSMITH е в същия състав, както и през 1970 година, когато групата е създадена в Бостън, Масачузетс. AEROSMITH са една от най-популярните и успешни рок групи на всички времена!

Огромното им наследство включва продажби от над 150 милиона албума по целия свят, от които 55 златни, платинени и мултиплатинени плочи, както и един диамантен сертификат за албума „Greatest Hits". Бандата има множество награди и отличия, част от които: 4 награди Grammy, 12 награди MTV Video Music Awards, 6 Награди Билборд и 8 American Music Awards. Групата е носител и на наградата Соул Трейн за „Най-добър Рап Сингъл" на версията им с Run DMC - "Walk This Way".

AEROSMITH вдъхновят няколко поколения музиканти и не случайно са сред най-обичаните банди от фенове и медии. През 2001-ва година, Аеросмит бяха приети в „Рок енд Рол Залата на Славата".

Източник: lifestyle.bg

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини