Полицай от Слънчев бряг е убиецът на хубавицата Мария

Снимки: Фейсбук

Полицай от РУП-Слънчев бряг, заловен наскоро за продажба на фалшиви винетки, е убиецът на хубавицата Мария, научи Бесове.бг от сигурен източник. Той е бил любовник на шефката на бара в х-л "Гларус" миналата година.

Връзката им била кратка, но полицай Михаил Т. продължавал да бъде безнадеждно влюбен в нея. Мишо е от Меден рудник.

По-миналата събота бе засечен от екип на Бесове.бг да се пробва на кастинга за статисти на сериала "Под прикритие".

От МВР отказаха подробности и не потвърдиха информацията, че убиецът е техен служител. Ние знаем, че срещу полицая се води разследване за продажбата на фалшивите винетки, което не е приключило. Той все още бил с висящо дисциплинарно производство.

Вижте видеоматериала на Бесове.бг от кастинга - Мишо е с бялата фланелка и с татуировките по краката и по раменете.

За Симеон - настоящият любовник се знае, че е бил защитник във общинския футболен клуб "Несебър". Говори се, че имал вземане-даване с боса на мафията Димитър Желязков-Очите. Баща му пътувал с корабите и му осигурил охолния живот.

Напоследък Мишо станал нетърпим. Често влизал в съблекалнята на клуба и правел страшни скандали на момчето, плашел го и го предупреждавал за фаталния край, ако не се откаже от Мария. Мишо е бил задържан след показанията на Симеон.

В резултат на проведените процесуално-следствени действия е намерено и иззето оръжието на престъплението - нож, с който са нанесени няколко прободни рани в дясната половина на тялото на убитата, както и порезни рани по дясната ръка на нейния спътник – 18 годишния Симеон Куминков от Несебър, управлявал лек автомобил Ауди Q 7, с варненска регистрация, в който жертвата е нападната.

Към момента продължават разпитите на свидетели, събирането на веществени доказателства и назначаването на експертизи.

Работата по случая продължава от служители от сектор “Криминална полиция” към ОДМВР – Бургас и служители от Районно управление “Полиция” – Несебър.

Мария с 18-годишния Симеон. Красавицата не е крила връзката им от приятелите си, снимала се е гордо с него. В Несебър Симеон е познат като син на заможни хора, баща му пътувал с кораби.
Източник: бесове.бг

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини