Жестоко убийство: Откриха тяло на мъж с 15 прободни рани

Окървавеното тяло на мъж шокира тази нощ Бургас. Убийството е станало тази нощ около 2-3 часа в кабинка за преобличане на плажа. Оттам жертвата е допълзяла до алеята.По тялото на убития са открити 15 прободни рани-2 във врата, една в тила, 5-6 в тялото и 5-6 в краката и слабините. За сега се изясняват причините за убийството. Изключва се версията грабеж, защото мъжът е бил със скъп часовник и бижута.Първоначално самоличността на мъжът не беше известна, но след това криминалистите решиха да я запазят в тайна за сега. 

МВР разкри : Жертвата е  48-годишен немски гражданин. Бил е убит на крайбрежната алея в Бургас, между две заведения, разположени в района под бургаския Пантеон.
Констатирано е и местопребиваването му в Бургас. Процесуално-следствените действия по извършеното убийство продължават. Все още се изчакват и резултатите от течащата аутопсия в Катедра „Съдебна медицина" - Бургас, които да конкретизират броя на прободните наранявания, причинени на загиналия, както и да се уточни оръжието, с което са нанесени.

Източник: kardjali.bgvesti.net

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини