ВИДЕО: Софиянци отказват да плащат рекет за паркиране

НЕ на ДАНЪК-ПАРКИНГ за живущите в зоните с платено паркиране!!!

Заповядайте на 15.08.2012г. (сряда) от 17:00 часа на паметника на Патриарх Евтимий за да се информирате защо трябва да отхвърлим РЕКЕТА, заложен в приетите изменения и допълнения на Наредбата за организация на движението на територията на Столична община, които влизат в сила от 01.09.2012г.

София изглежда се вдига на война с местната власт! Така, както направи Перник преди 2 години и спечели. Крайно време е управляващите да осъзнаят, че хазна не се пълни с малоумни и рекетьорски решения, а с ум, мисъл и умение да направиш обществото твой съюзник, а не твой враг!

Да пожелаем успех на Софиянци и да ги подкрепим така, както ние самите се подкрепяхме взаимно за да падне омразната Синя зона в Перник!

Вижте кой друг ги подкрепя в долния видео-клип:

В обръщението на инициативния комитет още се казва: "За да се информирате защо трябва да отхвърлим РЕКЕТА, заложен в приетите изменения и допълнения на Наредбата за организация на движението на територията на Столична община, които влизат в сила от 01.09.2012г. Напомняме, че съгласно тях живущите ще трябва да плащат такса, за да паркират при евентуална възможност в близост до домовете си. Нека сложим край на тормоза и дискриминацията над всички нас! Подкрепете ни! Поканете приятелите си от бъдещата платена жълта зона, която ще обхваща останалите части на града, за да се борим заедно срещу вече изпитания противозаконен налог!"

За допълнителна информация по проблема, търсете Facebook групата “НЕ на ДАНЪК-ПАРКИНГ за живущите в зоните с платено паркиране!

Източник: perunik.com

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини