Само ден след прекратяването на стачката Коконова даде Радев на икономическа полиция

"Изчакаха ме само един ден да си почина, след прекратяване на градната стачка и ми пратиха икономическа полиция. Проверяват ме по сигнал на г-жа Коконова. Да отговарям за привиждащи и се финансови нарушения по време на зимния лагер."

Това написа днес в социалната мрежа Фейсбук току-що прекратилият гладната си стачка Директор на спортното училище в Перник, Г0н Райчо Радев.

По време на проверките доказах, че няма финансови нарушения по време на този лагер, който бе проведен на три спортни бази: в Априлци, Шумнатица и Перник.

Независимо и от факта, че Началникът на РИО Перник не е посочил, каквито и да било финансови основания за наказанието ми "Забележка" за февруарската проверка, както и за наказанието ми "Забележка" от юнската проверка, т.е. няма посочени каквито и да са финансови нарушения, г-жа Коконова ме е пратила на икономическа полиция. Защо ли??? Вероятно за по-голяма внушителност - в очите на клакьорите и хората, които разпространаяват слухове.

Ето, затова отговарям подробно и обстоятелствено, за да е ясно и за най-трудно схващащите "къде е ключа от бараката". За да няма недомлъвки, публикувам моя отговор до икономическа полиция, относно мними "финансови нарушения" по време на лагера:

За пълния текст на отговора на Г-н Радев до икономическа полиция кликнете тук.

Източник: perunik.com

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини