Дупка на пътя за Тева вбесява Перничани

Непреодолимо препятствие по пътя за "Тева"

Жителите на кв. Тева в Перник са вбесени поне два пъти дневно! Когато слизат към и когато се връщат от центъра на града!

Независимо дали ползвате личната си кола или пък обществения транспорт, стига да минавате по пътя покрай бившият вече "Винпром", ще забележите колко окаяно е състоянието му! За разлика от всички хиляди "заобиколими" дупки по пътя - има една, която е абсолютно незаобиколима! Същата предизвиква споменаването на майката и най-близките роднини на отговорните фактори в пернишката община поне два пъти дневно от всеки, дръзнал да пътува до кв. Тева!

В последните 20 години споменатият път е бил кърпен толкова много, че разходваните за това средства със сигурност биха били достатъчни до Тева да се изгради магистрала или тунел! Вместо това, обаче, перничани продължават да бъдат изтезавани с ежедневната нужда все пак да слязат някак си от квартала, който обитават!

Използваме случая публично да споменем изотзад майката и най-близките роднини на отговорните фактори, отговарящи за ремонта на този път в общината! Та дано все пак да се задействат и да направят нещо!

Стига да не са мазохисти...

Източник: perunik.com

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини