Гърди за 5,77 млн долара. Голи

Предишният скадал около Girls Gone Wild. Ашли Александра Дюпре. По времето, когато е снимана - на 17

 

Съдът определи сумата, която 27-годишната Тамара Фаваца ще получи от производителя на филми за възрастни Girls Gone Wild. 5,77 милиона долара е компенсацията за нанесените на американката морални щети.

През 2005 година 20-годишната тогава Тамара се забавлявала в един от баровете в Сент Луис. Случйно там разпускали и някакви хора от Girls Gone Wild. В разгара на купона една от служителките на компанията разкъсала тениската на Тамара, което и било заснето от оператор. Голяма работа, ще кажете.  Обаче точно този запис бил тиражиран на DVD и продаван от Girls Gone Wild. Самата Тамара не знаела, че е снимана, камо ли продавана топлес на дискове. Научила три години по-късно от мъжа си, който решил да позяпа нещо еротично.

Тамара веднага подала жалба в съда. В нея заявявала, че никога не е давала съгласие да я снимат топлес, нито за разпространението на кадрите и че видеото компрометира репутацията и.

Делото се гледало почти 2 години. През 2010 искът бил отхвърлен, обаче тя се обърнала към висша съдебна инстанция. Там правотата и била призната. Съдията прегледал видеото и успял да види точно момента, в който Тамара казва не, докато и разкъсват блузата. Сега От Girls Gone Wild оспорват решението на съда. 5,77 милона долара са си много пари.


DVD-тата на Girls Gone Wild съдържат кадри с разсъбличащи се пред камерата жени. Този бизнес е донесъл баснословни печалби на създателя му Джо Франсиу. През годините в съда се трупат жалби от жени, които са снимани по заведения от компанията без тяхно съгласие. Тамара Фаваца е обаче е първата, която успява.

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини