Брук Шийлдс на 56 се снима топлес в реклама

Американският модел и актриса Брук Шийлдс участва в откровена рекламна кампания #YouveGotTheLook на марката Jordache. Снимките се появиха в официалния акаунт на марката в Instagram.

56-годишната знаменитост позира топлес в сини дънки с права кройка. Обърната с груб към камерата, тя прикрива голите си гърди с ръце. Косата ѝ пада свободно, оформена на вълни.

"Не ми трябва фотошоп! Това е моето 56-годишно тяло и се гордея с него. Искам да бъда честна с феновете и тези, които виждат тези снимки. За щастие екипът се съгласи с моите условия и всичко стана така, както исках", описва фотосесията Шийлдс.

Снимките са на американския фотограф Кас Бърд (Cass Bird), чиято работа многократно е била на кориците на модни списания като Vogue, Esquire, Vanity Fair и Porter.

Феновете са във възторг от кадрите. 

Брук Шийлдс наскоро обясни желанието си да бъде снимана по бикини с вярата в красотата си. По думите ѝ, нейните дъщери я насърчават да носи бикини и да прави откровени снимки на 55-годишна възраст. Звездата сподели, че благодарение на подкрепата на децата си и личния ѝ треньор се е научила да обича фигурата си и да я показва с гордост.

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини