Заразно зло: Пореден самотник се хвърли от блок

Добринка завърши земния си път върху козирката на вход

Самотно живееща старица от блок №6 на хасковския квартал Орфей се хвърли, вероятно от покрива и намери смъртта си на козирката на входа. Зловещата смърт потресе ранобудните жители на многолюдния квартал, които забелязали размазаното тяло към 7.30 часа тази сутрин. Не е ясно кога точно жената е предприела фаталния си полет.

Става дума за самоубийство, категорични са от полицията. В апартамента на жената са били открити дрехи, подготвени за нейното погребение. Жената е била с психично заболяване. Вчера е била изписана от диспасера в Болярово.

Самоубилата се Добринка е 64-годишна. Съседите и от вход В в блока слабо я познавали, защото била тиха и затворена жена. Рядко посядала с другите баби на пейките пред блока, рядко говорела и за себе си. Жената живеела в апартамент на втория етаж. Със сигурност не е скочила оттам предполагаха съседите докато гледаха с потрес тялото. Всички прозорци по стълбищните клетки били затворени. По лесно било да се стигне до покрива през капандурата, разсъждаваха хората. Все пак никой не е видял жената преди фаталния скок.

Само преди месец и половина, по идентичен начин смъртта си намери и самотник от Димитровград. Мъжът бил кротък и работлив, но дългогодишната раздяла с близките му и хроничната безработица и недоимък го подтикнали към фаталната стъпка.

Г.Христов

Разследващите още нямат окончателна информация, версиите сред съседите обаче се множат главоломно
8-етажният блок е един от най-многолюдните в квартал Орфей
Източник: Haskovo.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини