Две хлапета видели екзекуцията на Лазов

Убийците на 53-годишния бизнесмен Васил Иванов са най-малко двама. Те са избягали с черна кола, която потеглила след убийството с висока скорост.

Свидетели на кървавото убийство са две деца, които са видели Лазов все още жив след първия изстрел. Хлапетата са разказали пред криминалистите, че бизнесменът се опитвал да се изправи след първия изстрел, но втория го повалил фатално.

53-годишният мъж бил жестоко прострелян в главата.

Според децата столичния квартал „Витоша“ изстрелите са били два, като вторият оставил голяма дупка в главата на Васил Иванов.

Криминалистите съобщават, че един от куршумите е ранил Лазов в главата, но все още не е ясно с колко точно куршума е прострелян.

Васил Лазов се занимавал с автомобилни застраховки. Той е имал действаща фирма -едноличното търговско дружество “Железния”. Убитият е криминално проявен с множество регистрации в полицията заради фалшиви документи.

Застреляният фалшификатор е роден на 28 април 1959 година. Сигнал за убийството на телефон 112 е подала гражданка, която случайно минавала около мястото на убийството, пише „Блиц“.    

Източник: razkritia.com

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини