Щура Караоке вечер подготвят ентусиасти

Караоке парти са решили да спретнат няколко първомайки плюс DJ Зарко Радев. „Искаме нещо щуро и емоционално – време е за парти и то за караоке парти, казват организаторите! Идеята възникнала спонтанно на купон на танцов клуб. Между състезателните игри имало и такава за надпяване. Момичетата забравили за танците и се отдали на изкушението да извисят глас. Тогава решили, че е добре да се съберат на караоке, още повече, че за това няма да им е нужно голямо пространство, както за танците, а диско водещият прегърнал идеята им.

Караоке партито е подходящо за всички - от невръстни деца до пенсионери; от обикновения работник в офиса до най-големия шеф. За тези, които пеят като богове и за онези, които грачат като гарги. Всички знаем за хората, които могат да пеят.. За тях има много възможности и всички ги аплодират. Но истински забавно е да гледаш човек който се опитва да пее, особено ако не се взема на сериозно.

Организацията върви с пълна сила – подбират се песни, издирват се сингбеци, уговаря се меню. Във фейсбук е създадено събитие. Повечето от жените са се спрели на български песни. Очертава се вечерта да припомни златни хитове, но без да се пропускат и най-добрите съвременни парчета.

По време на Караоке вечерта  не е важно как пееш. Само трябва да е от сърце и преживяването ще остане незабравимо. Организаторите очакват всички желаещи на 30 март от 20 часа в “FX”.

Теодора Кирякова

Източник: Parvomai.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини