Всички искат Бербатов, Реал дава 36 милиона

Испанският гранд Реал Мадрид е готов да предложи 36 милиона евро за нападателя на Тотнъм Димитър Бербатов, пише днес вестник "Сънди Мирър". Ако Реал излезе с оферта за Бербатов, Тотнъм ще иска в замяна бразилеца Робиньо, твърди още изданието.
Ръководството на Тотнъм ще се опита да задържи българина с нов дългосрочен договор и ако той не се съгласи, ще бъде продаден. "Шпорите" възнамеряват да предложат увеличение на заплатата на Бербатов на 90 000 паунда седмично (130 хиляди евро), но само при положение, че той подпише нов четиригодишен договор с клуба.

Ако не се стигне до споразумение, мениджърът Хуанде Рамос предпочита да се раздели с най-добрия си играч след края на сезона. Бербатов има още две години от настоящия си контракт с Тотнъм, но ако той не го поднови, може да си тръгне като свободен агент през 2010 година.

Испанския шампион е поредният клуб, който проявява интерес към капитана на българския национален отбор. Освен него за кандидат-купувачи на Бербо се спрягат още Милан, Барселона, Манчестър Юнайтед, Челси.

В опит да го задържат от лондонския клуб вдигнаха цената му до невероятните 50 милиона евро, а самият футболист е наясно, че с отварянето на трансферния прозоец през лятото неговото бъдеще ще представлява най-голям интерес за спортните журналисти.

Истерията по българина обхваща все повече и повече и изданията на Острова, които не спират да се питат дали той ще си тръгне или ще остане на "Уайт Харт Лейн". Този въпрос обаче ще намери своя отговор съвсем скоро, тъй като до края на първенството в Англия остава само един кръг.

Източник: netinfo.bg

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини