Новият сингъл на Dua Lipa "Houdini" излезе официално

  • 08:33, 10 ное 2023 г.
  • 3556
  • 0
  • 0
Новият сингъл на Dua Lipa "Houdini" излезе официално! След седмици подсказки към фенове, суперзвездата сподели първия сингъл от следващия си албум, както и музикалното видео, което включва певицата, показваща своите танцови движения в голямо пространство за репетиции.

Въпреки че Дуа все още не е споделила никакви други подробности за продължението на последния й албум Future Nostalgia, тя сподели няколко снимки в Instagram, на които работи в студиото. Поредицата от снимки потвърди дългогодишен слух, че Кевин Паркър от Tame Impala е продуцент на предстоящия й албум – неговото влияние определено е в новия сингъл. Danny L Harle също е потвърден като продуцент на "Houdini" и вероятно на останалата част от албума.

Феновете с нетърпение очакваха началото на новата музикална ера на Дуа, откакто тя потвърди в интервю, че третият й студиен албум ще бъде издаден някъде през 2024 г.

От началото на кариерата си през 2013 г., англо-албанската певица издаде два студийни албума: Dua Lipa през 2017 г. и Future Nostalgia през 2020 г.

Facebook коментари

Коментари в сайта (0)

Категории

Последни новини