Елена Данева - старша сестра

 • 20:27, 25 юни 2018 г.
 • 10247
 • 46
 • 25

Facebook коментари

Коментари в сайта (7)

 • 1
  Ст
  Старшият брат
  18 0
  23:36, 4 юли 2018
  Това момиче лъже, та се къса. И сама си вярва. Извинете праволинейността ми, но е така.
  Разказът на госпожата е микс от нейните съкровени мечти и желания за професионална изява и финансов стабилитет. Фактите са други, реалността безмилостна. Защо например водещата не попита как с примитивни познания по немски език се получава веднага работа в мегапрестижната кардиологична болница в Констанц? На какъв език Данева успя да убеди интервюиращите, че тя е най-подходящата за тази позиция и как прочете договора си за 3600€ бруто. Дали кардиологичният център в Мюнхен не е например старчески дом? Ако уважаемите журналисти бяха проверили достоверността на версията на Е. Данева за главоломната и кариера зад граница (по телефона, интернет, уеб страница на съответната болница), дали щяха да излъчат тази комедия?
  • Ва
   Валентин Райков
   1 -9
   21:22, 11 юли 2018
   Господа, анонимни коментатори, няма да отговарям н... Виж коментара
 • 2
  Ощ
  Още по-Старшата
  16 0
  23:23, 5 юли 2018
  Старшият брат е Абсолютно прав!!Това са пълни ГЛУПОСТИ!Кардиологичния център,всъщност наистина е старчески дом.И до ден днешен момичето е в такова заведение.Заплатата-не знам с какво изобщо се хвали.Журналистите!-моля проверявайте си информацията!Ставате смешни.А тази "женичка"е вече най-смешна-за цяла България и света.Ние дето си мълчим и не се самоизтъкваме,все пак не пасем патки!
 • 3
  D1
  D171260
  15 0
  18:54, 10 юли 2018
  Уважаеми дами и господа журналисти,
  Няколко пъти прегледах горния видеоматериал. Причината за това е, че 40 минути наведнъж с този фарс ми е някак нездравословно, та го изгледах с прекъсвания, през няколко дни, и то след съответна ментална настройка. Направо блудкава самореклама на една неудовлетворена персона. Ако бяхте излъчили платен репортаж на съответната цена нямаше да берете срама и негативите на изказаните от г-жа Данева неистини. Тя си плаща, лъска си егото и носи сама отговорност за съдържанието на филма. Проверка на фактологията не означава цензура.
 • 4
  Ва
  Валентин Райков
  0 0
  21:35, 11 юли 2018
  Ето това е вашият старчески дом:

  http://www.dhm.mhn.de/de/home.cfm

  😂😂😂😂

  Та, кво казахте за вас и за патките, че не разбрах...
  • Ощ
   Още по-Старшата
   0 0
   23:18, 12 юли 2018
   Казах,че хората не пасат патки!Въпреки огромната Ви пледоария,не пасев патки.Познавяме живота в Г-н и повтарям_НЕ ПАСЕМ ПАТКИ!Целия репортаж е абсолютен фарс.Реклама-голямя фирма,бедно положение.Несъответствията в репортажа и във вашатаЗащитна реч са прекалено много.Но както и да е-нека си вярва момичето.Иначе сак да бъде значима и с какво?!!Аз спирам да пиша до тук,защото по този начин се обръща голямо внимание на нещо или някой,който живее в мечтите си.Но пък поне те са безплатни,нали?!В заключение за пореден път ще повторя-спрете да дрънкане ГЛУПОСТИ,защото не пасев патки!
 • 5
  Ва
  Валентин Райков
  0 0
  18:11, 17 юли 2018
  Не схванах, ама вие не пасете патки, щото като гледам и за това не ви бива. То не стига, че сте неграмотна ами и да говорите не можете правилно. Не разбрах къде познавате живота?... Всъщност остави....
 • 6
  Аз
  Аз
  11 0
  11:43, 22 юли 2018
  Изгледах интервюто, прочетох коментарите и си позволявам да взема отношение.
  Госпожата е наистина много симпатична, но с преувеличено самочувствие. Тя говори много, напоително, но лишено от трезва мисъл, обективна оценка, дух и самоанализ. Интервюто се опитва да натрапи медийно един образ в селебрити формат. Само че нещадящият резултат от предаването е, че самата Данева се превръща в жертва на егоцентричната си невъздържаност.
  Трогателно се възторгвам от напъните на семейния приятел да я защити. Но това е само апологетика с инерция за профанизиране в стил селска баба.
  Сега имам само 3 (три) въпроса:
  1. Къде и на кое отделение Е. Данева е старша сестра-вж. заглавието на интервюто.
  2. След като е старша сестра някъде, защо е и сестра другаде?
  3. След като е старша някъде и редова сестра другаде, защо и е да учи за обикновена болногледачка, което е по-ниска позиция в йерархията?
  Имате думата, госпожо Данева.
 • 7
  Ощ
  Още по-Старшата
  0 0
  19:42, 22 юли 2018
  Доста по-грамотна съм и от вас ,и от Ленчето взети заедно.Говоря български отлично и немски-бих казала доста добре-за разлика от вас дето гърците из Германия с "електронни преводачи"!!!Хайде сега обаче ми кажете,кой тук е "злобар"-май крадеца вика"дръжте крадеца".В нито едно мое изказване не обиждам,не използвам епитети и нарицателно,затова пък си погледнете вашите!Да,трябваше да оставим Ленчето да си точеше Егото пред нейните колежчици.Да ама Не!Горката,а и вие самият! -от реклама се превърна в авторекламата!...."Всъщност..остави..
  Хайде,както се казва-бъде щастлива Ани!"
  Ако не разбирате какво съм написала,ами...кой е тъпия тук тогава?!!
Последни новини