Червената входна врата носи щастие

Хората, които живеят в домове с боядисани в черно врати, имат много успешна кариера, а тези с лилави врати са най-общителните

Проучване, обхванало 2000 души, установи, че хората, които живеят в домове с червена входна врата, са сред най-щастливите.

Над половината от анкетираните са убедени не само, че цветът на предната врата говори много за живеещия вътре, но и че му влияе, посочва Newslite.tv.

Изследователите са установили, че собствениците на домове с червена входна врата са най-големите екстроверти и имат по-спокоен поглед към живота, което им носи и усещането за щастие, пише inews.bg.

Сред най-пълноценните са и живеещите зад бели, зелени и всички нюанси на кафявото врати.

Проучването също така сочи, че хората, които живеят в домове с боядисани в черно врати, имат много успешна кариера, а тези с лилави врати са най-общителните.

Розова входна врата си избират смелите хора, които се радват на много приятели. Те обаче могат да бъдат и много несериозни, за разлика от живеещите зад зелени врати, които са изключително надеждни.

На уравновесени отношения с останалите се радват живеещите зад врата с оранжев цвят или цвят теракота.

Говорител на компанията, поръчала изследването, заяви: "Входната врата е първото нещо, което виждате, когато посещавате дома на някого и тя може да ви каже много за собственика."

Ето и топ 10 на цветовете, които правят хората щастливи, когато са положени върху входната врата на дома му: червен, бял, зелен, оранжев, кафяв, черен, син, ванилия, розов и сив.

Източник: novini.bg

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини