Да помогнем на Явор!

Осмата поред операция претърпя на 6 януари Явор Иванов от Перник. Извършена му е трансплантация на кости на крака, а надеждтите са , че операцията е успешна.

На 15 май миналата година момчето е блъснато от мотоциклетист и прегазено от джип и две леки коли. Тогава надеждите за живота му са 1%, но Явор оцелява.

Лекарите успяват да спасят левия му крак, но не и ръката. От тогава студентът по публична администрация се бори за пълноценен живот. След всичките 8 операции на крака след време ще може да стъпва на него.

130 000 лева са необходими за протеза на лявата му ръка. При дарителските концерти, от SMS-и и касички, организирани от БЧК са събрани  25 000 лв. За да бъде резултатно поставянето на миоелектрична протеза, това е най-добре да се случи до една година от ампутация.

Нека помогнем на Явор да има пълноценен живот.Набирателната сметка, на която може да преведете суми в ОББ е BG53UBBS800210534330 и е напълно защитена.  Активна е и SMS- линията към всички мобилни оператори DMS YAVOR  на номер 17 777. Стойността е само 1,20 лв.

Източник: perunik.com

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини