Боби изплака: Обичам те, Уитни, фенове и звезди жалят

"Обичам те, Уитни!, промълвил бившият й съпруг - певецът Боби Браун, и се разплакал на сцената

след концерт на групата му в Мемфис, където му съобщили трагичната вест за смъртта й. Двамата бяха свързани с изпепеляваща страст и разрушителен брак, хранил медиите дълги години. Боби и Уитни имаха дъщеря - Боби Кристина.

Кръстницата на Хюстън - Арета Франклин, още не може да повярва на новината и допълва, че в мислите си е с Киси - Боби Кристина.

Звездите също жалят за онази, която наричаха Гласът.

Марая Кери призна, че е шокирана от смъртта на приятелката си, несравнимата Уитни. Лайнъл Ричи прикани хората да си спомнят не за бурния живот на певицата, а за невероятния й глас, който е бил дар от бога. Лейди Гага сподели, че когато е композирала "Born This Way" си е представяла, че ще я пее Уитни, защото тя самата не била уверена, че е толкова голяма звезда колкото колежката й, спечелила си прозвището Гласът.Чака Кан каза, че е без думи.

Дженифър Лопес заяви, че светът е загубил един от най-великите си гласове.Кристина Агилера нарече Хюстън легенда. Риана призна, че се чувства толкова странно да участва на репетиция за церемонията на наградите Грами малко след като е научила за голямата загуба.

Посвещават церемонията "Грами" на Уитни, ще я награждават посмъртно

Предстоящата церемония по връчването на музикалните награди „Грами” ще бъде посветена на легендарната Уитни Хюстън. Очаква се да й бъде връчена посмъртна награда.
Организаторите спешно променят програмата, за да почетат паметта на певицата, която трябваше да вземе участие в шоуто. На Хюстън ще бъде посветен цял раздел от церемонията, който ще бъде воден от носителката на „Оскар” Дженифър Хъдсън.

Компанията Сони, която това лято ще пусне последния филм с участието на Уитни Хюстън, наречен "Sparkle", подчерта, че светът е загубил несравним талант.

Снимките на последния филм на Хюстън приключиха наскоро и по зла ирония на съдбата в него се разказва за талантливи млади музиканти, които разбиват живота си заради пристрастеност към дрогата. Филмът е римейк на едноименната лента на Айрин Кара от 1976 г. Правата върху римейка Уитни Хюстън закупила още преди десет години и сега е била изпълнителен продуцент на лентата.

Уитни беше не само певица, но и актриса. Освен нашумелият "Бодигард" с Кевин Костнър, където тя изпя легендарния хит "Винаги ще те обичам", Уитни се изяви и в доста гледания филм "Жената на проповедника" през 1996 г.

Източник: bnews

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини