Иво Иванов е новият представител на общинския съвет в Консултативния съвет по младежка политика

Вместо най- младия общински съветник Николай Николаев общинските съветници днес предпочетоха кандидатурата на Иво Иванов за представител в Консултативният съвет по младежка политика.
Иво Иванов беше кандидтът на ГЕРБ, а Николай Николаев на БСП. От ГЕРБ обосноваха предложението си с опита на Иванов в младежките дейности и спорта, а БСП с това, че Николаев е по- млад и близък до проблемите на младежите в Перник.
„Когато в комисията обсъждахме кандидатурите нямаше други предложения, а сега изведнъж ГЕРБ дават свое предложение“, коментираха от БСП.
„Ценя качествата на господин Иванов, но това, което прави ГЕРБ, е неприемлив модел на работа“, каза Николаев и даде отвод на кандидатурата си.
„На заседанието на комисията гласувах за Николай Николаев, но аз съм в отбора на ГЕРБ и заставам зад техните решения след като те са преценили така“, коментира на пресконференцията на ГЕРБ Иво Иванов.
Румяна Гьорева пък ще е представител на общинския съвет в МБАЛ „Рахила Ангелова“ стана ясно на сесията на общинския съвет днес. Тя беше предложена от групата на ГЕРБи беше избрана с гласуване след като беше оттеглена кандидатурата на д-р Гебов.

Източник: perunik.com

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини